vineri, 21 octombrie 2011

Profile de aromă ale cafelei


sursa:http://starbucksromania.ro/ro/_Worlds+Best+Coffee/Coffee+Flavor+Profiles.htm
Mulţi oameni consideră că toate cafelele sunt la fel – şi acest lucru este cât se poate de fals! Când ştiţi ce caracteristici ale cafelei trebuie să descoperiţi în cadrul unei degustări, puteţi recunoaşte diferenţele subtile de aromă, consistenţă, savoare şi aciditate specifice fiecărei cafele.
Pentru început, Starbucks a clasificat cafelele sale conform unui spectru al profilelor: uşoară, catifelată şi puternică.


Selectaţi un tip de cafea din cele de mai jos


Cafele uşoare

Cu consistenţă redusă şi arome fine, aceste cafele sunt perfecte pentru a vă introduce în lumea cafelelor Starbucks®.

House Blend
Colombia Nariño Supremo
Breakfast Blend
Cafele catifelate

Pentru a descoperi o cafea bogată şi produndă, căutaţi una dintre aceste cafele data viitoare când sunteţi în cafeneaua noastră.

Caffè Verona
Guatemala Antigua
Starbucks® Espresso Roast
Cafele puternice

Aveţi spirit de aventură? Mai jos veţi găsi cele mai exotice şi mai provocatoare cafele pe care le comercializăm.

Sumatra
Sulawesi
Kenya
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu